Trusa Farduri Beauty Glazed Color Board, păreri

       Astăzi o să vă vorbesc despre un produs pe care orice iubitoare de beauty și nu numai  trebuie să îl aibă, o trusă de farduri Beauty Glazed Color board care cuprinde 4 palete cu diferite nuanțe. În total vom avea 60 de farduri deci nuanțe atât mate cât și sidefate, intense dar și cremoase cu o textură ce rezistă foarte mult pe pleoape dar și care se aplică ușor și se blenduiesc la fel de ușor. 
                                               
      Binențeles Trusa de Farduri Beauty Glazed Color Board incearcă să ne pună în evidență ochii indeferent de culoarea acestora dar și să satisfacă cele mai diferite gusturi. De exemplu sunt persoane care preferă anumite culori sezonului cald dar și anumite culori sezonului rece. De asemenea sunt cum am mai spus și culori super pigmentate care merg la o ținută mai sofisticată de exemplu de seaara sau de ce nu beauty trenderilor care probabil ar purta un super fard pigmentat chiar și ziua.
          De exemplu sunt persoane care preferă să combine perfect culorile și folosesc numai culori în concordanță cu ochii mai exact culoarea acestora. Eu zic să vă dau un exemplu de culori ce merg cu diferitele nuanțe ale culorilor ochilor. 
-La ochii albastri merg nuanțe de maro, auriu, portocaliu
-La ochii verzi merg nuanțe de mov, piersiciu, maro și chiar roz
-La ochii caprui merg foarte bine nunațele de piersiciu, mov, cafeniu, maro,verde, kaki, albastru dar și auriu.
   Aș putea spune că ochii căprui sunt cei mai versatili și putem combina cele mai multe nuanțe dar nu numai. 
    De exemplu contează când ne machiem ochii și culoarea părului așa că dacă avem păr blond sau foarte deschis la culoare nu vom folosi negru ci niște nuanțe mai moderate ca să nu ieșim foarte mult în evidență iar o persoană roșcată ar fi bine să folosească nuanțe temperate de maro piersiciu, cărămiziu tot pentru a nu ieși aiurea în evidență.
       De asemenea după cum am mai spus vara eu consider că se pot folosi anumite nuanțe iar iarna altfel de nuanțe. Vara am putea să ne jucăm mai ușor cu nuanțe de roz, albastru, verde și tot odată mai deschise la culoare dar pot  fi și mai intense.Putem mai ușor să combinăm culori intense pentru un look de vară perfect. În schimb iarna putem folosi nuanțe mai închise la fel și toamna nuanțe de maro, cărămiziu, bej, piersiciu, kaki.
     Iar după cum am mai spus ziua se folosesc nuanțe mai temperate cremoase iar seara se pot folosi foarte ușor nuanțe pigmentate sidefate intens.

        Sper să vă fie de folos ce am scris eu aici și zic să intrați să vedeți trusa de Farduri Beauty Color Board și să vedețI OFERTA ACTUALĂ și faptul că această trusă satisface și cele mai mofturoase gusturi....prezintă nuanțe pentru toți.

                               

Comentarii