Incaltari de sezon la reduceri

Pantofii sunt un obiect indispensabil  in garderoba noastra. Pantofii au fost creati pentru a avea confort atunci cand mergem iar cu timpul au devenit piese de fashion, cu care ne asortam tinutele iar pe langa confortul pe care ar trebui sa ni-l ofere ar trebui sa adauge un strop de culoare sau sa completeze perfect tinuta.

Pantofii in zilele noastre sunt deja dusi la rang de arta, dar sunt impartiti si in categorii pentru cei ce prefera un stil lejer, casual sau sport sau pentru cei ce prefera un stil elegant sau ofiice, pentru cei ce sunt obligati de meserie sa poarte incaltari office sau incaltari pentru viata de zi cu zi.

 Carei femei nu ii plac pantofii?Si carei femei nu ii plac reducerile?Aceste doua intrebari merg mana in mana si daca vorbim de pantofi la reducere sunt sigura ca orice femeie va fi tentata sa arunce un ochi pe oferte. Asa ca zilele acestea Otter are reduceri la pantofii de sezon, pentru femei dar si pentru barbati. Iar reducerile sunt de pana la 70 %.

De asemenea pe Otter aveti transport gratuit la cumparaturi peste 199 lei.

Eu o  sa va prezint  cateva perechi de pantofi care mi-au atras atentia si sunt de sezon.

1)Sandale EPICA bej, din piele naturala, care sunt joase perfecte pentru viata de zi cu zi , au o impletitura foarte chic si merg perfect la rochii lungi sau scurte la blugi si chiar la pantaloni atat scurti cat si lungi. Ele au talpa joasa confortabila, perfecte pentru plimbari lungi in zilele toride care au mai ramas din aceasta vara dar perfecte si pentru vara viitoare deoarece e un model basic care merge foarte usor de asortat si fiind si din piele naturala sunt si super confortabile, lasa piciorul sa respire si sunt sigura ca e o investitie buna deoarece se poate sa reziste foarte bine cativa ani.

                                            

2)Pantofi ALDO nude , Coronitiflex270, din piele naturala sunt niste pantofi cu toc micut potriviti mai mult pentru tinute office dar si elegante. Merg de asemenea purtati la rochii office dar si pantaloni office. Ei merg puratati si vara atat si toamna dar la tinute office.Mi se par niste pantofi comozi dar si office pentru ca au toc dar nu foarte mare si merg asortati la diverse culori deoarece sunt nude. De asemenea fiind din piele naturala ei lasa piciorul sa respire si de asemenea sunt si comozi si rezista foarte bine in timp.

                   


3)Sandale FLAVIA PASSINI nude, 2103, din piele naturala. Aceste sandale au un pic de platforma si sunt un pic mai simple dar tot odata si sport, ele merg asortate atat la tinute casual lejere, merg foarte bine si la tinute un pic mai elegante dar eu sincer cred ca merg perfect purati atunci cand avem drumuri lungi de facut deoarece designul lor le face niste incaltari foarte comode si simple care ne fac piciorul sa se simte confortabil .

                                   

Eu zic sa intrati sa vedeti OFERTA ACTUALA mai ales ca aceste zile sunt reduceri de pana la 70 % si puteti alege din sute de modele si au si modele pentru barbatii dragi din viata voastra carora le puteti face o surpriza.

Comentarii