Luisa Vannini,geanta de piele shopper cu manere,recomandari

 Gentile au aparut din motive practice dar cu timpul au devenit indispensabile dar si un accesoriu fashion.

Consider ca gentile sunt un accesoriu indispensabil pentru orice femeie. Chit ca unele femei poarta geanta din motive practice sau doar ca o piesa fashion ce scoate tinuta din anonimat, aceasta a devenit un accesoriu indispensabil, asa cum am mai spus .In zilele noastre am vazut din ce in ce mai des genti mai mari de tip shopper cu manere mai ales pentru faptul ca sunt foarte practice.

Nu cred sa existe femeie care sa nu aiba macar o geanta in garderoba mai ales fashionistele cred ca au zeci de modele, de la cele mici gen borseta sau baby bag la cele supra dimensionate si binenteles din diferite materiale de la materiale textile la cele din piele ecologica sau piele naturala care binenteles sunt mult mai durabile. 

Exista genti simple, colorate sau cu strasuri, cu mai multe fermoare cu manere pentru a o tine in mana sau cele micute care se tin in mana fara manere dar eu cred ca cele cu manere sunt cele mai multe si pe langa faptul ca sunt practice sunt si fashion. De asemenea manaere variaza ca diminesiune de la gentile cu manere mici la gentile cu manere mari.

Eu clar sunt adepta gentilor incapatoare cu manere mai mari pentru ca sunt si practice si fashion.

Iar gentile Luisa Vannini sunt foarte frumoase, sunt o groaza de modele ce variaza ca dimensiune dar ca si culori iar cele de piele consider ca sunt cele mai cautate deoarece sunt si durabile. Eu astazi o sa va vorbesc de cateva modele de la Luisa Vannini care se gasesc pe Fashion Days care au niste reduceri considerabile zilele acestea.

1)Geanta shopper cu manere Luisa Vannini

                                          

Aceasta geanta este din piele naturala, de culoare nude spre roz cu feronerie aurie care o face foarte chic. Are manere mari care sunt foarte practice dar si dimensiunea gentii este una mare, shopper care e foarte practica a fi purtata zi de zi . In aceasta geanta incap foarte multe lucruri de la documente acte la un portfard cu produsele must have pentru orice femeie. Cel mai simplu spus e o geanta casual dar parerea mea e ca e si foarte chic si merita investitia.

2)Geanta de piele cu manere si textura impletita Luisa Vannini 


                            

Aceasta geanta neagra este o geanta shopper foarte mare cu o textura impletita foarte chic iar feronerie argintie care e foarte practica pentru tinutele casual de zi cu zi.Are si manere foarte practice pentru  a fi purtata toata ziua. De asemenea ca bonus are si un buzunar la spate foarte practic de exemplu pentru chei sau chiar pentru telefonul mobil.

3)Geanta de piele cu manere si aspect texturat de Luisa Vannini 

Este un model de geanta de mana, de culoare bej si bineneteles e din piele naturala ce o face foarte rezistenta. Este un model casual pentru a fi purtat toata ziua unde incap mai multe lucruri si o face foarte practica.

                            

Aceste trei modele sunt unele din cele mai trendy dar si practice modele si zic ca nu merita sa aruncati un ochi pe site si sa vedeti OFERTA ACTUALA.

 

Comentarii