Covoare moderne pentru living de la Vivre , recomandari

       In aceasta pandemie am stat foarte mult in casa  si inca mai stam sau asa este recomandat si mai toti dintre noi ne-am gandit cum sa ne amenajem spatiul cat mai frumos si util cu putinta.Sau pur si simplu ne-au venit idei de schimbare.Iar cand prindem reduceri este cel mai bine sa profitam. La reduceri putem gasi cele mai faine lucruri la super preturi iar cand cand gasim reduceri ne pot veni chiar idei noi de reamenajare sau amenajare.

        Dar ce facem daca nu vrem sa schimbam tot? Cel mai simplu e sa schimbam cate un accesoriu doua sau sa adaugam niste perne noi de decor sa punem o lampa noua sau sa schimbam covorul pentru a obtine un suflu cu totul nou pentru casa noastra. Sau pur si simplu avem nevoie de un covor nou pentru ca cel vechi s-a uzat sau e patat sau e de foarte multa vreme la noi si trebuie neaparat schimbat.

    Eu astazi vreau sa va prezint cateva covoare ca sa puteti schimba un pic decorul din livingul dumneavoastra si nu numai.

1)Covor Parma Brown

                                    Covor Parma Brown 80x150 cm

        Este un covor unic cu un model ce ne sare in ochi dar intr-un  mod placut. Acest covor merge intr-un living spatios dar nu numai deoarece il gasim pe diferite dimensiuni. De asemenea acest covor merge foarte bine intr-un living foarte luminos. 

   Este realizat din 100% polipropilena tratata termic, 272000 de puncte, densitate 1900 g/mp ;i are o inaltime a firelor de mm. Si il gasiti AICI.

2)Covor My Luna

                                     Covor My Luna 86x86 cm

   Este un covor foarte dragalas pentru a amenaja un mic coltisor boem in livingul nostru. De asemenea merge foarte bine si in dormitor. 

   Este un covor sub forma de inimioara de dimensiune medie zic eu, mai exact 86X86 cm, are 1,1 kg ceea ce il face usor de manevrat si chiar putem sa-i schimbam usor locul daca cumva ne razgandim.

    Materialul din care este confectionat este micropoliester moale 100% , inaltimea firului este de 1,9 cm iar culoarea roz pudra il face perfect atat pentru locuri luminoase cat si mai putin luminoase. 

       De asemenea il gasiti AICI.

3)Covor Miami Motives Grey 

                                                      Covor Miami Motives Grey 200x290 cm

    Este un covor as putea spune clasic, cu model grecesc ce merge intr-un living foarte luminos deoarece el este un gri inchis. Merge la licingurile clasice cu mobila clasica dar merge si la o biblioteca mai minimalista desigur deschisa la culoare. Dar pana la urma fiecare cu gusturile sale.

 El este realizat din polipropilena fixata termic 100% are o densitate de 2425 g/mp  si inaltime fire de 12mm.

    De asemenea il gasitit AICI.

      Sper ca v-au fost de folos modelele prezentate si nu uitati de reducerile pe care le gasiti in aceasta perioada!!

Comentarii