Canapea extensibila 2 locuri Marylen Blue petrol, review

 Astazi o sa va vorbesc despre o canapea extensibila de doua locuri Marylen de culoare Blue petrol de la Vivre. 

Chit ca vreti sa schimbati ceva la casa dumneavoastra sau sa o mobilati acum e timpul potrivit. Canapeaua extensibila  Marylen Blue petrol este alegerea ideala. Este un model deosebit ce impresioneaza atat prin designul unic cat si prin calitate. De asemenea canapeaua aceasta e locul ideal in care sa va relaxati sau chiar sa dormiti deoarece asa cum am mai spus este extensibila si e perfecta chiar pentru doua persoane.



De asemenea canapeaua aceasta este perfecta pentru living dar si pentru dormitoare mai mici unde nu ar incapea un pat dublu sau de ce nu ar fi perfect chiar si pentru o bucatarie spatioasa....un loc unde sa servim masa mai atipic.

Culoarea indrazneata este perfecta pentru oameni mai indrazneti ce apreciaza culorile si au imaginatie pentru a o integra in locuinta lor. De asemenea culoarea aceasta a canapelei merge in spatii luminoase. De asemenea canapeaua o mai gasim in mai multe variante de culoare pentru a satisface cat mai multe gusturi: gri, bej, negru si rosu.

Cu toate acestea este o canapea multifunctionala de o calitate superioara, este construita pe o structura de metal ce o face foarte rezistenta, contine un material  electrostatic care e rezistent la zgarieturi ce o face perfecta pentru oricine dar mai ales pentru posesorii de animale de companie, iar umplutura din spuma o face foarte confortabila atat pentru a ne uita la televizor cat si pentru a dormi.

De asemenea importante mai sunt si dimensiunile pentru a sti cum o vom integra in casa noastra, iar aceasta canapea are urmatoarele dimensiuni, lungime 156 cm, latime 80 cm iar inaltimea e de 80 cm iar ca pat are urmatoarele dimensiuni 186 cm x 66 cm.



Aceasta canapea daca o comandati va veni pe bucatele pe care noi trebuie sa le ansamblam conform instructiunilor dar acest lucru nu ar trebui sa fie un impediment pentru ca instrctiunile sunt foarte clare.

Cu toate acestea aceasta canapea merita investitia si merita sa vedeti OFERTA ACTUALA, mai ales ca s-ar putea sa o gasiti la promotie aceste zile.






Comentarii