Northfinder Denver geaca pentru barbati, recomandari

 Se apropie cu pasi repezi black friday dar de fapt unele magazine chiar au inceput ofertele de black friday la fel ca si magazinul Hervis.ro. Si am zis sa profit de aceasta oportunitate si sa va vorbesc despre o geaca de barbati care e foarte cautata dar si foarte buna. cum a venit frigul cei mai multi barbati prefera o geaca care sa ii apere de frig dar si de intemperii de aceea prefera gecile si mai ales cele de la Hervis. 

 Cum a venit frigul aceasta e o geaca minunata pentru acest anotimp dar si pentru drumetii la munte.



Este o geaca neagra cu insertii albastre perfecta pentru a fi asortata cu diferite haine de diferite culori. Ceea ce imi place este ca e la baza gatului si ofera o extra protectie in zilele friguroase. De asemenea imi place mult ca geaca dispune si de doua buzunare laterale, nemaipomenite pentru a depozita lucrurile de care avem nevoie sau chiar ca sa-si incalzeasca mainile.

Ceea ce este important de adaugat este ca aceasta geaca este o geaca impermeabila ceea ce o face potrivita pentru sezonul rece si de asemenea gluga ofera o extra protectie.

Aceasta geaca este perfecta pentru plimbari sau drumetii la munte si nu numai, chiar si pentru plimbari lungi in natura, chiar daca acest produs este unul pentru schi.

De asemenea aceatsa geaca usoara este calduroasa si impermeabila dar si foarte usor de depozitat si intretinut datorita materialului de poliester din care e confectionata.

Geaca o gasiti AICI si puteti verifica si pretul actualizat.






Comentarii