Set 6 piese Tefal Ingenio Elegance, recomandari

 In timpul pandemiei care inca continua stam mai mult in casa iar cei mai multi dintre noi s-au apucat de gatit sau sunt unii carora chiar le place sa gateasca asa cum sunt si eu si de aceea am zis ca azi sa va prezint un set de 6 piese Tefal Ingenio Elegance cu dimensiuni de la 20 la 28cm, astfel fiind potrivita pentru gatirea pentru mai multe persoane. De altfel pachetul vine si cu o tigaie Wok pentru a pregati niste preparate mai aparte cu acest tip de tigaie. Aceste tigai de la Tefal sunt variate si se pliaza pe nevoile fiecaruia dintre noi.



Si chiar daca nu ne pricepem foarte bine la gatit tot trebuie sa mai gatim din cand in cand . Si aceste tigai datorita specificatiilor sale sunt usor de folosit si ne ajuta sa gatim totul cu minim de ulei, ajutand astfel la o gatire sanatoasa pentru intreaga familie. Tigaile au un strat non -aderent prin care putem gati aproape orice, cum ar fi ouale sau clatitele mai sanatos, la fel carnea de orice fel sau chiar sosuri pentru diferite preparate.

Tigaile Tefal au o baza anti-aderent Titanium Force, este o tehnologie aparte si ofera o distribuire uniforma a caldurii la interior, pentru o gatire uniforma. Acest lucru ajuta gatirea alimentelor in suc propriu reducand astfel numarul caloriilor si al grasimilor.

De asemenea tigaile Tefal Ingenio Elegance au un strat triplu aderent ce ajuta tigaia sa se incalzeasca uniform si asigura o gatire rapida si profesionista. Astfel alimentele nu se lipesc si ne ajuta la reducerea consumului de ulei asa cum am mai specificat. De asemenea aceste tigai mai au o tehnologie ce ne ajuta foarte mult, un punct Thermo -Spot in interior si vem sti cand se incalzeste tigaia atunci cand acel punct devine rosu aprins si astfel ajuta pe toata lumea chiar si cei ce sunt incepatori in ale bucatariei.



De asemenea interiorul este din teflon si il face sa fie antiaderent, cum am mai specificat.

Tigaile Tefal Ingenio Elegance mai dispune de o tehnologie inovatoare, avand 5 straturi care nu zgarie si astfel nu ne mai afce qatenti la ce ustensile folosim la gatit sau la curatarea tigailor. De altfel curatarea e extrem de facila, se poate curata clasic sau chiar si la masina de spalat vase.

Consider ca aceste tigai sunt un mare ajutor la casa omului, ce ne ajuta sa gatim usor chiar daca suntem novici in bucatarie dar sunt utile si pentru cei mai experimentati. 

Eu una am acest set de tigai si pot sa av spun ca sunt extrem de usor de utilizat si curatat si ma ajuta sa am un stil de viata sanatos asa ca recomand oricui acest set de tigai .

Puteti intra AICI sa vedeti oferta de pret.



Comentarii